Hopp til innholdet

Må en ny webside koste mye?

Må en ny webside koste mye? Noen ganger kan det være mer kostbart å la være og foreta endringer. Kravene til mobiltilpasning, ytelse og design er høyere enn noen gang! Dette merkes ved at publikum ikke gir websiden din mange sjanser, før de gir opp og besøker neste websiden på Google sin lange rangering over konkurrenter.

Pakkeløsningene våre, gjør det enkelt å bygge en digital profil

De siste to årene har satt fart på digitaliseringen, og kravene til bedrifters tilstedeværelse både i sosiale medier, på web og i ulike forum har eskalert drastisk. I vårt fokus på webutvikling, eCommerce og drift har vi sett at veldig mange behov melder seg på en gang, noe som kan være vanskelig eller umulig for mange bedrifter. Særlig med usikre tider, og nedgang i omsetning for mange. Derfor har Nettpakke fortsatt å utvikle rimelige pakker tilrettelagt for bedrifter som er avhengig av å henge med, uten at det blir for kostbart.

Foto: Blue Bird // Unsplash

.

Lett å bygge flere pakker oppå hverandre

Med våre pakkeløsninger er det lettere for deg å planlegge budsjetter, og bygge flere pakker oppå hverandre. Setter du for eksempel opp en webside med blogg, da er det viktig å ha muligheten til og koble på noen som har riktig bakgrunn, og som kan sikre en stabil publisering av blogginnlegg.

En blogg uten nyheter vil kunne ha motsatt effekt av hva du ønsker. Noen velger å skrive blogginnlegg selv, mens de fleste på sikt opplever at det blir for krevende å drive en blogg. En blogg har den intensjon å bygge trafikk til siden din, og sørge for at publikum kommer inn slik at de vil sjekke flere siden på websiden – for eksempel vil publikum bli bedre kjent med bedriften din og hvilke tjenester du tilbyr. Derfor er en blogg en god tilleggspakke du kan bygge på en webside her hos Nettpakke.

Fra OnePage til Fete Websider skreddersydd for din bedrift!

Hos Nettpakke kan du få utviklet en OnePage webside til under 10 000,- eller du kan få en skreddersydd webside med alle muligheter fra i underkant av 35 000,-. Mellom disse to pakkene har vi flere pakker for webutvikling som du kan lese om på linken. (Alle priser er eks. mva.)

Kontakt oss for en uforpliktende samtale med våre rådgivere i dag: kontakt@nettpakke.no for å vite mer om hvordan vi hjelper bedrifter med gunstige pakkeløsninger for websider og våre digitale tjenester. Her er en oversikt om våre tjenester.