Hopp til innholdet

Om Nettpakke

Velkommen til en av Norges gode tilbydere av solide nettløsninger, til fornuftige pakkepriser!

Nettpakke.no blir en del av Websupporten, 1. April, 2024. Dette inkluderer en offisiell overtakelse av konseptet «Nettpakke» og dets åndsverk, nettside, domener, og tilhørende systemer.

Nettpakke er nå fornyet, med nye eiere og nye ansatte, som står klar til å lage gode «Nettpakker» og langsiktige kundeforhold. Vi tar vare på det smarte konseptet, og bringer det videre med nye verdier:

Vi vokser sammen. Gjør det bedre, alltid. Gjør en forskjell.

Dette er verdiene som skal føre Nettpakke videre inn i fremtiden, sammen med våre kunder. Nettpakke består av en gjeng kreative hoder med lang fartstid fra IT-bransjen.

Vår kjerne har ulik nøkkelkompetanse innenfor fagfelt som design, utvikling og markedsføring. Det unike konseptet er designet for det nordiske markedet og baserer seg på ideén om at man kan bygge kvalitative nettløsninger, innenfor faste rammer med forutsigbare og fornuftige pakkepriser.

Dette får vi til ved å strømlinjeforme produksjonsprosessen vår og automatisere interne løsninger. Resultatet er kraftige og moderne nettpakker for bedrifter som ønsker bli synlige på nett –  trygt, rimelig og effektivt.

Hos Nettpakke er det ingen skjulte kostnader, alltid pakkepriser og den høyeste kvaliteten på arbeidet. Vi er stolte av å kunne si at vi produserer det aller meste her til lands og at vi satser på norske designtalenter i vår produksjonsavdeling. 

– Nettpakke har siden 2019 hjulpet over 350 små og store bedrifter på nett! Vi har en stor plan om å hjelpe enda flere med å skape digitale suksesshistorier!

Ta kontakt med en av våre kundeservice helter for en hyggelig prat om din nye Nettpakke!

Her er noen av våre samarbeidspartnere

Syse | Nettpakke.no

Vi setter stor pris på alle våre samarbeidspartnere!