Hopp til innholdet

Nettpakke blir en del av Websupporten

Pressemelding - Nettpakke blir en del av Websupporten

Pressemelding: 15.03.2024

Nettpakke.no, kjent leverandør av gode pakkeløsninger til fornuftige priser, kunngjør i dag at Nettpakke.no blir en del av Websupporten, med virkning fra 1. april 2024. Men allerede per dags dato overtas drift. Denne overtagelsen inkluderer formell akkvisisjon av Nettpakke konseptet, dets åndsverk, nettsider, domener og tilknyttede systemer. Ingen tidligere eiere følger med i akkvisisjonen videre.

Med denne sammenslåingen vil Nettpakke dra nytte av den omfattende ekspertisen og ressursene til Websupporten for å forbedre tjenestetilbudet ytterligere og styrke forholdet til eksisterende og fremtidige kunder.

Nettpakke har etablert seg som en pakke-aktør på markedet og har hjulpet over 350 små og store bedrifter med å realisere sine digitale ambisjoner siden 2019. Nå, som en del av Websupporten-familien, ser vi frem til å videreføre denne arven med et fornyet fokus på verdier som samarbeid, kvalitet og innovasjon.

«Vi er glade for å ønske Nettpakke velkommen til Websupporten familien,» sier Daglig leder, Tom Danny Pedersen, fra Websupporten. «Denne fusjonen representerer en spennende mulighet til å kombinere våre respektive styrker og skape enda større verdi for våre kunder. Vi ser frem til å fortsette denne reisen for å skape suksesshistorier, i sammen.»

Tom Danny Pedersen, Daglig leder i Websupporten

Nettpakke.no vil fortsette å operere som en selvstendig enhet under Websupporten paraplyen, med alle tjenester og produkter uendret. Kundene kan forvente en høy standard på tjenestene som leveres, i tillegg til nye tjenester, muligheter og fordeler som følge av denne spennende integrasjonen.

For mer informasjon eller for å kontakte Nettpakke teamet, skriv til oss på kontakt@nettpakke.no