Hopp til innholdet

Kontorpakker - Kontorutstyr & IT utstyr

Velkommen til vårt utvalg av kontorpakker - det komplette stoppestedet for alt du trenger for et effektivt og velutstyrt kontor. Utforsk våre nøye utvalgte pakkeløsninger som dekker alt fra kontorutstyr til IT-utstyr, designet for å optimalisere din arbeidsflyt og produktivitet.

Vi har alle kontorpakkene på lager, og de sendes ut fortløpende. Vårt utvalg er basert på hva man trenger hjemme, og på kontoret. Vi kan også endre på pakkene ved forespørsel, eller tilby større løsninger, som inkluderer pakkepriser på større kvantum.

Her finner du en oversikt over våre kontorpakker!

Kontorpakker fra Nettpakke

Kvalitetsmerker til gode pakkepriser!

Kontorpakker tjenester fra Nettpakke

Gjør det lettere, velg kontorpakker hos oss!

Bestille kontorpakker?

Eller send oss forespørsel per epost:

Mandag - Fredag10:00 - 17:00
Lørdag (Kun support) 10:00 - 15:00
Fra utlandet+47 92 95 66 41

92 95 66 41

Mini

10.299.-

eks.mva
Mini er en god startpakke for deg med mindre budsjett.
Minipakke - Kontorpakke fra Nettpakke
En HP maskin med ytelse som er mer enn nok for tilfeldige daglige oppgaver eller for redigering av MS-dokumenter. (Ryzen 5, 16GB RAM, 512GB SSD lagring. Pålitelig ytelse med en førsteklasses AMD-prosessor , slik at du får mer gjort uansett hvor du drar. I tillegg har laptopen B&O høyttalere.
Standard

25.499.-

eks.mva
Når du trenger en sterkere arbeidsstasjon på farten.
Dette er en kraftig maskin med Ryzen 7, 32GB RAM og 512GB med SSD lagring, samt Windows 11 Pro. Den inkluderte bedriftsfunksjonaliteten og konsistensen på tvers av ZBook-serien betyr at du kan gi ansatte kraften de trenger uten å komplisere enhetsadministrasjon.
Pluss

Fra 34.499.-

eks.mva
Nettpakke Workstation R - Intensiv modell med Ryzen 9 og 2 skjermer.
Plusspakke - Kontorpakke fra Nettpakke
Dette er det ultimate kraftverket for kontorer. Utstyrt med Ryzen 9 5950X, Nvidia PNY T600, 32GB ECC, 1.5TB SSD og Logitech webkamera og headset. Inkluderer to Samsung skjermer. Perfekt for krevende oppgaver og produktivitet på kontoret.