Hopp til innholdet

Driftspakke hos oss

Nettpakke har driftspakker for bedrifter

En driftspakke hos Nettpakke er en løsning for alle og enhver.

Hos Nettpakke.no kan du legge alle driftsbekymringer til siden og la oss stå for arbeidet. Ta deg av det du kan best, og la oss styre resten og det vi er best på! En driftspakke hos Nettpakke er en løsning for enhver bedrift som har lyst å komme seg ut og i den digitale verden.

Veien på nett kan være lang og det er så mange ting å tenke på, derfor har vi laget flere løsninger som gjør det slik at du skal slippe alt det ekstra arbeidet. Og ikke minst, finne ut hvordan du gjør det. Vi bestemte oss tidlig for at en driftspakke hos oss, skal kunne møte kravene til store og små. Det har ingen betygning om du starter opp akkurat nå, eller om du har vært i gang i flere år.

Er du i oppstartsfasen?

Så fint! Da vil vi gjerne hjelpe deg på vei slik at du kommer deg opp og videre ut i den store digitale verden. Nå er det slik at vi tilbyr jo mangfoldige tjenester i tillegg til våre driftspakker, som kan settes opp til å passe deg og målene til din bedrift. Det kan være alt fra SEO (Søkemotoroptimalisering) til hverdgslige design-oppgaver, chat-funksjoner og alt der imellom. Det er akkurat derfor vi setter så stor pris på alle våre kunder, for vår hverdag er så ulik den neste. Alle vil ha forskjellige ting, og vi er her for å kunne tilby akkurat det. Kom med på laget til Nettpakke, så er vi med deg på din nye reise!

SSL hos Nettpakke.no
SSL følger med i våre driftspakker

Driftspakker som inkluderer SSL

Først av alt, hva er SSL? (Secure Sockets Layer) Det er en teknologi som brukes for å sikre trafikk på nett via kryptering. Hovedsaklig gjør det slik at man ikke kan tyvlytte eller «lese» data. Data som sendes mellom deg selv og serveren du besøker på nett. Det er det som gir en grønn hengelås på domener ditt og det igjen sier til dine kunder at du er en sikker kilde å besøke.

Du har kanskje sett ulike webhotell på nett der de tar opp til 2.500kr ekstra for SSL per år? Vel, ikke hos oss. Hver eneste driftspakke hos Nettpakke.no finner du med gratis SSL, i tillegg tilbyr vi SSL Wildcard som i og for seg betyr at vi sikrer alle dine undersider også. Det kan man si er både billig og sikkert!

Se våre driftspakker!

Link til våre tjenester

Link til Wikipedia om TLS og SSL – Om du vil lære litt mer om dette temaet.

Her er våre siste innlegg: