Hopp til innholdet

Visste du at Nettpakke gjør campingplasser mer lønnsomme?

I alle år har man drømt om at nordmenn skal reise å oppleve Norge. Man har drømt om at turismen her til lands skal få sin storhetstid – også blant nordmenn. De siste to årene med reiserestriksjoner til utlandet, har bidratt i at turismen har blomstret i Norge. Dette har vært helt fantastisk for campingplassene i Norge, – og nye konsepter som glamping har bidratt til å få urbane folk ut i den norske naturen. Likevel har det vist seg at mange campingplasser har slitt med lønnsomhet. Mange har ikke klart å modernisere systemene sine i takt med forespørselen. Visste du at Nettpakke gjør campingplasser mer lønnsomme? Derfor har Nettpakke som legger sin stolthet i å levere rimelige pakker, og gode nettløsninger – nå utviklet et eget system for campingplasser og serveringssteder som er rimelig og enkelt å bruke. Vi tilbyr derfor nå en håndfull kunder muligheten til å få en splitter ny og moderne nettside til veldig god pris.

Du får valgfritt design, bookingløsning, samt drift og vedlikehold – med 50% rabatt. Mobiltilpasning er en selvfølge.

Vi har intervjuet Arne-Inge fra Nettpakke som jobber aktivt med å bistå norske campingplasser med nye og moderne nettløsninger.

Visste du at Nettpakke gjør campingplasser mer lønnsomme? Photo by Edho Fitrah on Unsplash

Hvor mange campingplasser er det i Norge, og hva er den største utfordringen deres?

– Det er om lag 950 campingplasser i Norge. Utfordringen for mange som driver campingplasser i Norge er at de fortsatt kjører booking gjennom hyttebok. Mange bruker også ferieportaler slik som Booking.com som tar 15 % av fortjenesten. Et slikt system spiser både tid og penger. Om dette er nok mangler mange av disse tilstrekkelig synlighet siden de ikke drifter sitt eget system.

Den digitale hverdagen krever at vi alle er representert med webside og tilhørende funksjoner slik som drift, bookingsystem og aktualitetsstoff. Nettpakke har nå fult fokus på Camping og er 100 % dedikert til å hjelpe – derfor gir vi denne perioden 50 % avslag på fast pris til en håndfull campingkunder.

Hva er den største utfordringen campingplassene har nå før sesongen?

– Tidligere har strømprisene i Norge vært så lave at campingplassene har kunnet ha lave faste priser. Dessverre vil dette gjøre at mange går i tap nå. Derfor vil det være viktig for campingplassene å ha et godt system som hjelper dem med en lønnsom drift.

Hvordan kan en avtale med Nettpakke hjelpe?

– Det er ingen tvil om at eget driftssystem der man ikke tappes for gebyrer til bookingtjenester vil lønne seg. I tillegg vil en digital tilstedeværelse med webside og synlighet i sosiale medier gjøre at man ikke går glipp av betalende kunder. Fordi Nettpakke er et fullservice byrå kan vi tilby gode priser, men akkurat nå er vi i tillegg ute etter referansekunder som for camping – som gjør at vi kan gi en ekstra god pris til en håndfull campingplasser.

Akkurat nå gir vi 50 % avslag på fast pris for utvalgte campingplasser. I utgangspunktet er prisene våre veldig lave, men vi gir nå enda mer fordi vi nå har utviklet et godt bookingsystem, og kan sikre både aktivitet og synlighet for websidene vi utvikler!

Visste du at Nettpakke gjør campingplasser mer lønnsomme? kontakt@nettpakke.no om du vil være referanse.
Denne kampanjen har begrenset varighet.

Kan du fortelle mer om CAMPING-kampanjen?

– Camping-kampanjen går ut på at de første som kontakter oss som ønsker det perfekte bookingssystemet med ny webside for campingplassen sin, får tilbud om å være en referansekunde for oss. Som en takk tilbake, gir vi 50 % avslag på prisen. Jeg vil si at en god tid for å tilrettelegge er nå under «oppussingstiden». Det er viktig å ha websiden klar i god tid før sesongen. Det tar tid å bearbeide en ny webside med god rangering på Google og synlighet i sosiale medier.

Vær tidlig ute for å få denne pakken – begrenset antall muligheter!

Camping Web-Kampanje fra Nettpakke

  • Engangsbetaling som skal dekke utvikling og oppsett av ny hjemmeside og bookingmodul: 12 495,- (ordinærpris: 24 990,-)
  • Driftspakke som inkluderer; lisenser for bookingmodul, support, webhotell, domene, e- poster, vedlikehold, sikkerhet og oppdateringer: 599,-/mnd

Tilbudet står kun frem til Nettpakke offentlig skal lansere kampanjen i markedet eller når vi har tilstrekkelig med referansekunder.

Kontakt oss i dag på: kontakt@nettpakke.no for å vite om dette er en kampanje for deg! Om du vil vite mer om våre tjenester.