Hopp til innholdet

Hvordan ser bedriften ut utenfra?

God synlighet er vesentlig

Det er enkelt å forholde seg til at kontorlokalet må ha en egnet beliggenhet, resepsjonen må være betjent og telefonen må besvares. Skilt, gatebukk, avisannonser, DM og plakater er også lett å forholde seg til. Men holder det? Hvordan ser bedriften din ut utenfra? Hos Nettpakke er vi opptatt din synlighet og profilering, enten vi snakker om et fysisk kontorlokale eller i sosiale medier og på nett. Med vårt fullservice digitale byrå sørger vi for at kundene dine enkelt kan «ramle innom» det vi i dette blogginnlegget velger å kalle «ditt digitale bedrifts lokale».

Vi hjelper deg med ditt «digitale bedrifts lokale», og sørger for at du får en god strategi og sørger for at du har fremdrift i din markedsføring. I dette innlegget løfter vi markedsføring i sosiale medier som et viktig tiltak for å være synlig i dag. Sosiale medier er aktuelt og transparent. Og løfter verdien av din bedrift og dine tjenester i et helt nytt lys. Ved riktig bruk vel og merke.

Sosiale Medier hos Nettpakke.no
Den eneste måten du kan styre hvordan bedriften fremstår i sosiale medier er ved å jobbe aktivt med det.

Topp 5 huskeliste for sosiale medier:

  1. Hvem er målgruppen min, og hvor finner jeg de?
  2. Hvilke kanaler er relevante?
  3. Hvordan er mine digitale kanaler representative for bedriften?
  4. Hva slags innhold og hvilken fremtoning er relevant for bedriften?
  5. Hva slags verdi, underholdning og innhold vil bedriftens følgere sette pris på?

Ekspertise innen sosiale medier

Om du ikke har egen markedsavdeling eller en inhouse SoMe-ansvarlig, anbefaler vi deg å sette det bort. Det å stimulere algoritmer. Det å presentere innholdet i dine innlegg på en SEO-vennlig måte. Det krever mer kunnskap og erfaring enn du er interessert i å vite. Ta kontakt med Nettpakke i dag slik at vi kan se hvordan vi kan hjelpe deg.

SoMe-pakken fra Nettpakke

For å gjøre deg synlig har vi eksperter i alle våre digitale fagfelt

Nettpakke stiller med eksperter i alle våre digitale fagfelt og tilbyr bredde i pakkeløsninger som er tilpasset ditt behov, enten du er liten eller stor. I sosiale medier tilbyr vi pakker for deg som ønsker å sitte i førersetet, men som ønsker en profesjonell finish. Vi har kombinasjonspakker, og kan skreddersy din kampanje om du foretrekker det. Vår SoMe-ansvarlige kan stå for din markedsføring, slik at du kan jobbe med det du kan best. Vi anbefaler deg å ta en nærmere titt på våre SoMe-pakker her.

Tenk som kundene dine

Hvordan ser bedriften din ut utenfra? Med et raskt søk av bedriften din på Google (eller andre søkemotorer), Facebook og LinkedIn vil du antakelig finne ut at det er mye utdatert som kommer opp. Kanskje du oppdager at konkurrentene dine rangerer over deg fordi de har lagt inn en annonse på ditt bedriftsnavn? Eller kanskje du finner mye privat informasjon? Det finnes måter å jobbe for og øke din synlighet på, men det er dessverre ikke like enkelt som å ta ned en plakat – eller slette en fil. Derfor er det viktig at du på et så tidlig tidspunkt som mulig, setter av tid og kompetanse til å justere eller endre hvordan bedriften fremstår. Eller, du kan ta kontakt med oss – slik at vi kan hjelpe deg.

Tilstedeværelse i sosiale medier med nettpakke.no
Din tilstedeværelse i sosiale medier bør være minst like representativ som den er på kontoret.

Hvordan ser bedriften din ut utenfra?

Book en gratis vurdering i dag

Digitaliseringen har eksplodert de siste to årene, og har gitt oss en ny normal. Spørsmålet er om du er representert med «ditt digitale bedrifts lokale» på alle relevante digitale flater? Om du ønsker å gjennomføre en gratis vurdering av din bedrift med vår SoMe-ansvarlige, er muligheten åpen i februar 2022. Ta kontakt for å avtale tid: kontakt@nettpakke.no!