Hopp til innholdet

Hvordan lykkes med Instagram?

Det er ikke avgjørende å være en kjendis eller en kjent person for å ha de beste resultatene på sine Instagram-innlegg, så hvordan lykkes man med Instagram? Suksess på Instagram betyr ikke bare en økning i antall følgere. Men suksess er avhengig av kvaliteten og kreativiteten til innholdet ditt sammen med publikums engasjement.

Hvis du driver et merke på Instagram og trenger at publikum skal engasjere seg i innleggene dine og spre arbeidet ditt, kan det være godt med noen profesjonelle tips for å bringe virksomheten din fra bunn til topp.

Hvordan lykkes med Instagram? For at bedriften din skal lykkes med instagram trenger du disse tipsene!
Hvordan lykkes med Instagram?

For dette har vi satt sammen noen få optimale tips for å lykkes på sosiale medier, og i dag er tema Instagram!

Topp tips:

 • Lag en perfekt bio
 • Oppdag din beste tid å legge ut
 • Lag interessant innhold
 • Start samtaler med Instagram Stories
 • Lag lagringsbart innhold for feeden din
 • Legg til et element med god humor i innholdet ditt
 • Post regelmessig
 • Lag Instagram-høydepunkter
 • Identifiser topp hashtags
 • Gå live på Instagram
 • Skriv attraktive bildetekster
 • Lag mer videoinnhold
 • Kjør Instagram Hashtag Analytics
 • Krysspromotere venner og påvirkere
 • Engasjer deg med dine følgere og målrettet publikum
Her forklarer vi hvordan lykkes man med Instagram.
Hvordan lykkes man med Instagram – Les tipsene!

Nå skal vi diskutere de 8 øverste punktene som ikke skal ignoreres på noen måte. Hvordan lykkes med Instagram? Lag en perfekt bio:

Før du gjør noe produktivt for kontoen din, må du først lage en perfekt biografi. En biografi som tydelig definerer hvem du er og hva du kan tilby folk?

Hvis du ikke har laget en attraktiv biografi, vil ikke folk komme inn på listen over følgere, da vil de først se hva du tilbyr. Så dette trinnet er obligatorisk, og du kan ikke gå videre uten å fullføre dette trinnet profesjonelt. For å gjøre bio tiltalende, kan du legge til Instagram-emoji der. Denne handlingen vil fange oppmerksomheten.

Lag interessant innhold:

Før de ser på noe annet, ser folk på typen innhold du lager. Prøv å lage innhold som ikke bare er informativt, men også litt morsomt. Det vil forhindre at publikum kjeder seg med innholdet ditt, og de vil elske å se deg på Instagram. Prøv å formidle fengende, informativt, engasjerende og forfriskende innhold.

I tillegg kan du prøve noe annet som andre kontoinnehavere ikke legger ut. Dette trinnet vil la følgere engasjere seg i innleggene dine.

Innlegg regelmessig:

Sammen med de andre tipsene, hvis du har fulgt poenget med å poste regelmessig, kan du oppnå suksess på Instagram på kort tid. Hvis du har laget kvalitetsinnhold med alle forskjellige profesjonelle strategier, men du ikke legger ut innholdet ditt regelmessig, vil dette la dine følgere ikke se deg regelmessig.

Gjør aldri en forskjell på mer enn en dag for innlegg. Men hvis du legger ut noe 2 til 3 ganger om dagen, så er det bra. Jo mer du legger ut, jo mer blir du engasjert.

Identifiser topp hashtags:

Når du skal dele innhold på Instagram, bruk alltid de riktige merket hashtags. Disse hashtags vil øke sjansene for rekkevidde, og du vil oppnå mer engasjement. For å få maksimal eksponering, bruk alle de 30 hashtags, og dette vil også bringe innlegget ditt til de ni beste posisjonene.

Hvis du får tak i å sette de riktige hashtags, er du ikke borte fra inngående engasjement.

Lag lagringsbart innhold for feeden din:

Bortsett fra historiene, lag lagbart innhold som folk kan kommentere, like og dele. Dette viktige trinnet gjør at publikum kan komme og se på innholdet når som helst. Så slike innlegg er en måte å få kontinuerlig engasjement for kontoen din.

Bruk Instagram-stories:

En av de beste måtene å holde kontakten med publikum på Instagram er gjennom historier. Fortsett å legge til “stories” med spennende innhold. Dette trinnet vil holde publikum oppmerksom på innholdet ditt. Ikke bare dette, men det også vil øke trafikken på kontoen din. Når du når 10.000 følgere, får du muligheten til å legge til hyperkoblinger til “stories’ene” dine.

Du kan bruke “stories” med forskjellige stiler. Lag avstemninger på “stories” og spør publikum om innholdet de vil se. Når du blir kjent med valg av publikum, kan du begynne å lage den typen innhold.

Gå live på Instagram:

En av de mest utmerkede måtene å lykkes på Instagram er å gå live. Å gå live og dele lenken til den live-økten på andre plattformer kan øke antall følgere, pluss live-interaksjoner vil fange mer nærhet fra publikum.

Men sørg for at Instagram live er interessant, slik at tilhengerne kommuniserer med deg gjennom kommentarer. Du kan gjøre det morsomt ved å dele hva som skjer bak kulissene og hva som er dine aktiviteter bak bedriften din på Instagram.

For mer engasjement kan du lagre den live videoen, slik at man kan se den senere også.

Lag Instagram-høydepunkter:

En annen måte å få engasjement på er å bruke høydepunkter. Du kan bruke høydepunkter på Instagram på forskjellige måter. Du kan oppmuntre publikum ved å oppgi en lenke og innhold til andre sosiale mediekontoer for å følge deg der også. Disse høydepunktene vil ikke bare øke engasjement på Instagram, men du vil øke antall følgere på de andre kontoene dine. Videre kan du lage høydepunkter med anbefalinger fra forskjellige produkter. På samme måte fremhever du produktene du ikke fant opp til merket. Det vil også hjelpe publikum med å lære om forskjellige produkter.

Krysspromotering med venner og influensere:

For å få suksess, prøv å koble til store kontoer som gjør det bra. Be dem om samarbeid, da dette vil gi en betydelig fordel for kontoen din.

Del også historiene om Instagram-høydepunktene og historiene dine på andre kontoer. På denne måten vil folk bli tiltrukket av historiene dine og vise til alle kontoene dine.

Oppsummering: Hvordan lykkes med Instagram

Alle de ovennevnte tipsene er en ressurs for nybegynnere og kanskje hvis man trenger å friske opp med ekstra tips omkring seg. Så følg disse tipsene og forbered deg på å vokse deg videre oppover rangstigen. I tillegg gir Sosiale Medier en god avkastning på Google.

Sjekk ut våre tjenester her.